Reunió de Papaia

Info

Entrada publicada el 27 jun 2012, dins la categoria Miscel·lànea.

200 top collectors

200 top collectors és una llista que remou egos cada estiu i que guanya influència en el món de l’art contemporani. Es tracta dels 200 Top Art Collectors de la revista Artnews. Un termòmetre per al mercat de l’art que aquest any marca temperatures significativament més altes. Han entrat 22 noms nous a aquesta llista que s’elabora anualment després de la consulta amb els seus corresponsals en 22 països, galeristes, crítics d’art, subhastadors, directors de museus, comissaris i consultors.

Els deu grans col·leccionistes del món, segons Art News, serien els següents: Hélène i Bernard Arnault (París); Debra i Leon Black (Nova York); Edythe L. i Eli Broad (Los Angeles); Pierre Chen (Taipei, Taiwan); Alexandra i Steven A. Cohen (Greenwich, Connecticut); Jo Carole i Ronald S. Lauder (Nova York); Dimitri Mavromatis (París); Philip S. Niarchos (Saint Moritz, Suïssa); François Pinault (París) i la jequesa qatarià Al Mayassa bint Hamad bin Khalifa Al Thani (Doha), que va pagar al febrer més de 191 milions d’euros per la cèlebre pintura Els jugadors de cartes, de Paul Cézanne, i considerada per la revista Art & Auction com la persona més poderosa en el món de l’art.

 

Els comentaris estan tancats.